IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Област Варна
09:40 | 11 декември 2023
Обновен: 13:19 | 28 април 2024

Спипаха двама дрогирани шофьори във Варненско

Единият предизвикал ПТП с материални щети

По материала работи: Ставри Таргов
Спипаха двама дрогирани шофьори във Варненско

Водач на лек автомобил – на 22 години,  е задържан  вчера за срок до денонощие. Мъжът от с. Калипетрово е предизвикал ПТП с материални щети в неделя, около 15:30 часа в с. Чернево, община Суворово.

След проверка от униформените на РУ - Девня, е установено, че мъжът шофира след употреба на наркотични вещества, установено с дръгтест. Срещу нарушителя е образувано досъдебно производство.

Друг шофьор – жена на 41 години, също попаднала в полицейския бюлетин, след като преди дни служителите на РУ - Провадия, я проверили с тест за наркотични вещества и той дал положителна проба за амфетамин.

Други двама мъже - на 29- и 35-годишна възраст, били задържани в ареста за срок до 24 часа, след като униформените на Първо РУ и РУ - Девня намерили наркотични вещества.

Направените експертни справки показали, че те са държали в себе си метамфетамин и марихуана. По случаите са образувани бързи производство.

Коментари

Новини Варна