Хотелиери с предложение: Българското Черноморие да се рекламира като лечебна дестинация
Статистиката сочи че у нас за респираторни заболявания са идвали групи от Финландия Швеция и Норвегия
Публикувана: 29 Mar 2020 | 15:19

Хотелиери предлагат вариант страната ни да спаси летния туристическия сезон. Това можело да стане с реклама на уникалните качества на въздуха. От бранша припомнят, че условията край морето са подходящи лечение на белодробни и респираторни заболявания.

 

За  целебните възможности на българското Черноморие се знае отдавна. Съчетанието между море и планина в прави района от Свети Влас до Несебър подходящо място за профилактика и лечение на белодробни и респираторни заболявания. „Имаше един великолепен медицински комплекс където се лекуваха и възрастни и млади и българи и чужденци”, каза Иван Иванов, председател Бургаска туристическа камара.

 

Затова хотелиери и ресторантьори предлагат българското черноморие да се рекламира като лечебна дестинация. Особено след пандемията от коронавируса.

 

Статистиката сочи че у нас на лечение за респираторни заболявания са идвали групи от Финландия Швеция и Норвегия. Затова с подходяща рекламна кампания през август и септември в курортите могат да почиват българи и чужденци които вече са преболедували коронавирус. 

 

Въпреки прогнозите за лято 2020 г., много от хотелиерите по морето са готови отворят своите бази веднага след отмяната на извънредното положение. 

 

КРОСС

 

Прочетете още: Най-засегнатата възрастова група у нас е до 50 години - 85%

Коментари ( 0 )