IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
11:36 | 2 юли 2020
Обновен: 02:22 | 30 април 2024

Мъжът, създал порнография с 15-годишно момиче, остава в ареста

Решението е на Добричкия районен съд

По материала работи: Ставри Таргов
Мъжът, създал порнография с 15-годишно момиче, остава в ареста

Състав на Добричкия районен съд е уважил искането на Районната прокуратура и е взел мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняем за създаване на порнографски материали с 15-годишно момиче.

 

Както съобщи вчера пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна, 44-годишният Георги Г. е привлечен към наказателна отговорност от Районната прокуратура в Добрич за продължавано престъпление по член 159, ал. 4, т. 1 от НК, както и за държане на такива материали по член 159, ал. 6 от НК.

 

Досъдебното производство било образувано по сигнал на бащата на 15-годишното момиче, снимано от обвиняемия в порнографския материал. Родителят на момичето научил за това от негова позната, която му показала снимка на голата му дъщеря, която била изпратена от Георги Г.

 

По неотложност било извършено претърсване и изземване в дома на 44-годишния мъж. Иззети са флашпамети с голям брой порнографски материали.     

 

Обвиняемият е осъждан многократно за измами и кражби. Последната ефективна присъда е изтърпял миналата година, когато е бил освободен от затвора.

 

Определението на Добричкия районен съд, с което е взета най-тежката мярка за процесуална принуда на Георги Г., подлежи на въззивна проверка в Окръжния съд, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна