IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
09:26 | 3 август 2020
Обновен: 03:03 | 18 април 2024

МВР видя кадрите с Ренета Инджова: Не се вижда нападател!

Няма и свидетели

По материала работи: Ставри Таргов
МВР видя кадрите с Ренета Инджова: Не се вижда нападател!

От МВР дадоха подробности за инцидента с бившия премиер Ренета Инджова.


На 1 август около в 18:15 часа в 05 РУ- СДВР е подаден сигнал от лицето Д.М., че Ренета Инджова, живуща в София, жк „Хаджи Димитър“, е претърпяла инцидент, при който си е счупила китката на лявата ръка.

 

От видеозаписите, установени до момента, в района на местопроизшествието не е установено лице с подаденото описание.

 

Не са установени свидетели очевидци на деянието.

 

От полицията още веднъж дадоха хронологията и фактологията по случая, извснини до момента и съвпадащи с казаното от медиците в "Пирогов".

 

Във връзка с инцидента с Ренета Инджова е образувано досъдебно производство за престъпление, като то се провежда под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура.
 
От проведените оперативно-издирвателни мероприятия и действия по разследването е установено, че Инджова е откарана с таксиметров автомобил, придружена от М.Р и Е.Ш., в „Пирогов“.


Тя е пристигнала в 10:20 часа на 1 август в болничното заведение. При прегледа се е оплакала от болка в китката на лявата ръка и болка в областта на левия глезен.

 

При снемане на анамнеза в лекарския кабинет заявява, че е паднала на улицата, където си е наранила ръката, след това е добавила, че е блъсната.

 

При контролен въпрос, че ако е жертва на престъпление, трябва да се уведоми дежурния полицай в „Пирогов“, Инджова е заявила, че е паднала на стълбището, което е отразено и в амбулаторния лист - падане по стълби.


След проведени прегледи и направени рентгенови снимки е установено счупване в областта на лява гривнена става, като е извършена манипулация поставяне на гипсова шина.

 

За болката в глезена е установено, че няма счупване и е препоръчано студени компреси и обезболяване. Ренета Инджова е напуснала болничното заведение около 11:20 часа на 1 август, съобщава "Дарик".

Коментари

Новини Варна