IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
09:32 | 10 октомври 2019
Обновен: 01:53 | 19 април 2024

Издирват 36-годишния Мариян Пантелеев от Плевен

Той е в неизвестност от две седмици

По материала работи: Пламен Янков
Издирват 36-годишния Мариян Пантелеев от Плевен

36-годишния Мариян Пантелеев от Плевен е в неизвестност от две седмици, близки и познати го търсят из околностите на града от 26 септември. Той е обявен за общонационално издирване и от полицията, съобщи dnes.bg.

 

"На 26-ти в 06.00 ч. е казал на баща ми, че излиза. Живее с родителите ни. Дори да е искал да се махне от нас, едва ли щеше да си остави телефона, документите и колата. Той има депресия. Зимата пак се влоши и направи опит за самоубийство. Лекува се месец в лечебно заведение. Последно от полицията ни казаха, че най-вероятно се е качил на автобус за София. Никога досега обаче не е бягал така. Принципно Мариян обича да стои вкъщи и има силна връзка със семейството ни", разказа пред Нова тв сестрата на изчезналия Мариян - Таня Асенова.

 

От полицията умоляват гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице да се обадят на телефон 112 или да съобщя в най-близкото поделение на МВР като анонимността им е гарантирана.

 

Коментари

Новини Варна