IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Общество
14:09 | 6 юли 2020
Обновен: 03:49 | 19 април 2024

Ути Бъчваров: Не мразете хората с COVID-19

Питаха ме колко пари съм взел, за да се направя на болен, призна той

По материала работи: Ставри Таргов
Ути Бъчваров: Не мразете хората с COVID-19

"Горе-долу един месец, месец и 2-3 дни, откакто съм се заразил, аз вече съм отново един нормален и действащ гражданин на страната, който е с възможност за пътуване". Това обяви известният готвач Ути Бъчваров в сутрешния блок на Нова телевизия.

 

Любимецът зад котлона призна, че дори е отскочил до нашето море през изминалия уикенд.


"Тази малка ситуация, която имах, Слава Богу остана единственият синдром на коронавируса, с който аз се срещнах. Друго не ми се е случвало на мен и семейството ми", сподели той.

 

Ути Бъчваров призна, че е имало хора, които са му задали и въпроса колко пари е взел, за да каже, че е болен от коронавирус. "Не, не съм взимал пари", отсече готвачът и определи тези въпроси като "крайни моменти от конспиративността".

 

"Не мразете хората, на които им се е случило това! Те са едни от вас, утре може и вие да сте засегнати! Опитайте се да помогнете на хората, да ги разберете, но не трябва да се мразим едни други, че единият има коронавирус, а другият – няма", посочи той и продължи:

 

"Хората си мислят, че са недосегаеми, а този, който се разболее, излиза един вид тежко виновен, че е хванал този коронавирус".

 

"Изолацията не е никак лека. Един месец аз бях в тотална изолация, бил съм само със семейството си. Вече имам обоняние и вкус, всичко е наред", подчерта готвачът.

 

"Искам да благодаря на всички, които ми се обадиха, след като разбраха, че съм болен от коронавирус. Това беше огромен брой приятели и познати, които чуваха за първи път, че аз съм болен и разбираха, че реален близък е хванал този вирус", сподели кулинарят.

 

Още новини на Dnes.bg

Коментари

Новини Варна