IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Политика
15:32 | 15 април 2020
Обновен: 05:13 | 17 май 2024

Издирваният Сидеров се яви в сградата на СДВР

Лидерът на "Атака" беше обявен за общодържавно издирване

По материала работи: Ставри Таргов
Издирваният Сидеров се яви в сградата на СДВР

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се яви в сградата на СДВР, предаде БНР.
Той заяви, че не се е криел и не знае защо са го търсили, но действа по закон и се явява.

 

По-рано от прокуратурата съобщиха, че общинският съветник В.С. от Столичния общински съвет е обявен за общодържавно издирване.

"Във връзка с високия медиен интерес, Софийската районна прокуратура информира, че В.С., общински съветник в СОС, е обявен за общодържавно издирване.

 

Лицето, след редовно призоваване, в качеството му на обвиняем, не се е явил пред разследващия орган за предявяване на обвинения, за което е постановено принудителното му довеждане. Обвиняемият не е открит на известните по делото адреси, което е наложило обявяването му на 15.04.2020 г. за общодържавно издирване", пише на сайта на прокуратурата.

 

Вчера стана известно, че лидерът на "Атака" Волен Сидеров е с две обвинения, повдигнати му от Софийската районна прокуратура. Наложена му е парична гаранция в размер на 50 хил. лв., която трябва да внесе до 14 дни.
Едното е свързано с призивите му за нарушаване на карантината.

 

На входа на СДВР-МВР вчера той е отказал да представи документ за самоличност и демонстративно е напуснал района. В тази връзка разследващ полицай е разпоредил принудителното му довеждане.

 

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна