Премиерът Борисов: И аз искам оставката на Радев
"Всичко е добре", заяви министър-председателят, след като гл. комисар Николай Николов го запозна с предприетите дейности за борба с пожарите
Публикувана: 10 Aug 2020 | 13:10

Премиерът Бойко Борисов инспектира на място борбата с огнената стихия в общините Свиленград и Тополовград. Инспекцията бе излъчвана на живо в профила му във Фейсбук.

 

"Всичко е добре", заяви премиерът, след като директорът на "Пожарна безопасност и защита на населението" гл. комисар Николай Николов го запозна с предприетите дейности и коментира, че в София пожарът е представен различно.

 

"Като слушах, останах с впечатлението, че е изгоряла границата". "Прекрасно се справят колегите", коментира той пожарогасителните дейности.

 

Лагерите в София няма да бъдат премахнати със сила. "Има процедури в държавата", заяви пред представители на медиите Борисов.

 

"И аз искам оставката на Радев. Всеки иска оставката на някого. Затова Конституцията е казала - провеждат се избори, на тях се явяват политически партии и те на базата на резултата си правят или самостоятелно, или коалиционно правителство.

 

Ако не успеят, се дава път на втората, ако и тя не успее - на третата", коментира премиерът в отговор на журналистически въпрос за исканата оставка на кабинета "Борисов 3" от протестиращи.

 

БНР

Коментари ( 0 )