Има ли връзки Христо Иванов с подземния ъндърграунд?
Този въпрос беше повдигнат от Валери Симеонов след видео с участието на лидера на "Да, България"
Публикувана: 11 Aug 2020 | 9:24

Видеозапис с лидера на "Да, България" Христо Иванов по време на протеста предната вечер предизвика възмущение в социалните мрежи. Има ли връзка Иванов с фигурата от подземния свят Младен Михалев-Маджо?

 


Докато лидерът на "Да, България" Христо Иванов е около палатковия лагер на Орлов мост и излъчва на живо във Facebook, към него се приближава човек, който иска да се снима с него. Всъщност това е бившият депутат Димитър Ламбовски.

 

Веднага след публикуваното видео в неделя вечерта последваха бурни реакции в социалните мрежи, а IT-специалистът Кирил Радев зададе редица въпроси на лидера на "Да, България" чрез карикатуриста Христо Комарницки във Facebook.


От своя страна лидерът на "Да, България" също отговори чрез публикация в социалната мрежа, че с Димитър Ламбовски са се запознали на един от протестите и са разговаряли само и единствено във връзка със случая "Осемте джуджета", по който Ламбовски е свидетел.

 

Според Валери Симеонов пък записът променя прочита на това, което се случва на улицата и Христо Иванов трябва да обясни връзките си с подземна фигура като Младен Михалев-Маджо.

 

Вижте повече в репортажа Bulgaria ON AIR

Коментари ( 0 )