IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
16:45 | 25 октомври 2020
Обновен: 21:46 | 16 април 2024

РЗИ: Карантина за всички, контактували с премиера

Веднага след излизането на положителния тест, Борисов лично е посочил всички, с които е контактувал през последните дни

По материала работи: Слав Велев
РЗИ: Карантина за всички, контактували с премиера

„Всички лица, контактували с премиера през последните дни се карантинират“. Това съобщи специално за за ПИК директорът на РЗИ – София, д-р Данчо Пенчев. 

 

„Веднага след излизането на положителния тест с нас се свърза с премиера и той лично посочи всички, с които е контактувал през последните дни. Освен това премиерът посочи, че чрез американското посолство е известена и американската делегация, която бе на посещение в България и с която премиерът проведе срещи в петък.

 

Борисов е информирал и транспортния министър Росен Желязков, енергийния – Теменужка Петкова и зам.-министърът Георги Георгиев.

 

Междувременно колегите от РЗИ-София вече са се свързали и информират и всички екипи от администрацията на Министерски съвет, които са обслужвали срещите на премиера в петък“ заяви Пенчев.

 

Той съобщи още, че премиерът Борисов декларира, че от петък нататък не е провеждал други срещи и се е подложил на самоизолация, както съобщи той още тогава.

 

Още по темата:

 

 

публикувана: 25.10.2020 | 15:45

Като цяло имам общо неразположение, към момента оставам на домашно лечение, сподели премиерът

Коментари

Новини Варна