IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Икономика
12:54 | 13 септември 2019
Обновен: 15:17 | 24 април 2024

Отново висшистите започват да липсват във Варна

57 от свободните позиции в бюрото по труда изискват висше образование

По материала работи: Пламен Янков
Отново висшистите започват да липсват във Варна

354 са обявените свободни работни места на територията на Варна. Това съобщиха за Медийна група „Черно море“ от дирекция „Бюро по труда“. 57 от свободните позиции изискват висше образование. За много от квалифицираните длъжности се изисква владеенето на чужди езици като най-предпочитаните са английски, руски и немски. Обявени са свободни позиции за инженери, учители, медицински сестри, програмисти, астрономи и мултимедиен дизайнер.
 

18 са обявените работни места за готвачи, търсят се още 3 помощник-готвачи и 1 сладкар. Бизнесът се нуждае от 19 сервитьори, пиколо, хостеси и камериерки. Обявени са 21 места за продавач-консултанти, 9 за касиери, 6 консултанти, и 6 служител-запитвания и 4 крупиета.
 

Бизнесът се нуждае също от 4 организатори за работа с клиенти, 7 инспектори, статист и старши специалист.
 

13 са търсените места за електромонтьори, 15 за заварчици 5 за монтажисти на метални конструкции, машинни оператори, и автомонтьори и автомеханик.
 

Търсят се 29 общи работници, 8, от които в строителството, пакитеровачи, работници почистване и консервиране на хранителни продукти, чистачи, метачи.
 

Черно море

Коментари

Новини Варна