IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Икономика
12:42 | 7 април 2020
Обновен: 09:39 | 16 април 2024

Управителят на АГ - болницата във Варна поздрави колегите си за 7 април

Не е лек изборът да пренебрегнеш себе си, за да служиш на другите, заяви проф. д-р Емил Ковачев, д.м.н.

По материала работи: Борис Проданов
Управителят на АГ - болницата във Варна поздрави колегите си за 7 април

Проф. д-р Емил Ковачев, д.м.н. - управител СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов” - Варна (АГ - болницата) отправи поздрав към своите колеги за 7 април:

 

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,


Поднасям искрените си поздравления по случай Деня на здравният работник 7 април.


На днешния ден имам възможността още веднъж да засвидетелствам своето уважение и дълбока почит към труд на всички колеги, които се стараят да гарантират здравето и дълголетието, даряват надежда. Нашата обща кауза е постигане на още по-високо ниво на диагностика, лечение и по-добър здравен статус на всички наши пациенти.


Не е лек изборът да пренебрегнеш себе си, за да служиш на другите и затова и ние се прекланяме пред решението да се грижите за Вашите пациенти.


Позволете ми по случай Деня на здравния работник да изкажа своите искрени пожелания за благополучие и професионални успехи. В този труден момент в дните на пандемия, искам да Ви пожелая да бъдете все така съпричастни с болката на хората и им вдъхвайте необходимия кураж. Нека увереността не Ви напуска никога, за да продължавате напред в нелеката битка за запазването на живота!


Желая на Вас и семействата Ви здраве, сили и щастие!


Честит празник, колеги!

 

Проф. д-р Емил Ковачев, д.м.н.
Управител СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов” - Варна

Коментари

Новини Варна