IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Икономика
11:50 | 11 септември 2020
Обновен: 01:29 | 26 април 2024

Търсят фирма да възстанови велоалеята от Балчик за Албена

Близо 260 хил. лв. са отредени за изграждането на 8,70 км колоездачен път

По материала работи: Слав Велев
Търсят фирма да възстанови велоалеята  от Балчик за Албена

Търси се изпълнител за извършване на строително-монтажни работи за реализиране на строеж: „Възстановяване на велоалея в сервитута на път Балчик – Албена (DOB1149)“. Прогнозната и стойност е 257 132,90 лв. без ДДС, предаде Радио Варна.

 

Велоалеята по общинския път Балчик - Албена е с дължина 8,70 км. По цялата дължина алеята трябва да се почисти от наноси и да се окастри растителността, попадаща в габарита й. Има и два нарушени участъка, които трябва да се възстановят - 150 м до спирка "Изгрев" и 130 м до спирка "Овчаровски плаж". След полагане на асфалтобетон трябва да се направи хоризонтална маркировка. Изискване гласи проектът да бъде завършен до четири месеца от старта на работата.

 

Обществената поръчка е обявена на сайта balchik.bg.

 

Финансирането е с безвъзмездна помощ от Местната инициативна група Балчик-Генерал Тошево по мярката "Инвестиции за публично ползване в инфраструктура за отдих, туристическа инфраструктура".

Коментари

Новини Варна