IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Избрано
19:14 | 17 май 2019
Обновен: 08:19 | 20 април 2024

Полицията във Варна получи 2 нови автомобила и 4 електрически велосипеда

Те са предоставени от Общината

По материала работи: Пламен Янков
Полицията във Варна получи 2 нови автомобила и 4 електрически велосипеда

Снимки МВР Варна

 

 

На работно посещение във Варна днес бе заместник–министърът на вътрешните работи Красимир Ципов. Той проведе работна среща с кметове от Варна и региона и с представители на туристическия бранш. Поводът е началото на активния летен туристически сезон и осигуряването на обществения ред и сигурността на гражданите и гостите на морската столица, съобщават от пресцентъра на полицията във Варна. 

 

 

 

На срещата бяха обсъдени основните въпроси, свързани с гарантиране на спокойствието и сигурността на почиващите във Варна през Сезон 2019. Уточнени бяха броят на командированите в града полицейски служители – 126 за трите месеца на Лято-2019 и разпределението им, присъствието на румънски и германски полицаи, както и основните линии на работа и приоритети пред служителите от областната дирекция.

 

 


В края на срещата кметът на Варна Иван Портних връчи на директора на ОДМВР – Варна старши комисар Даниел Пашов ключовете за два нови автомобила „Дачия” и четири електрически велосипеда, които ще подпомогнат работата на полицията по охраната на обществения ред и сигурността.

 

 

Градоначалникът изрази удовлетворение от съвместната работа на Общината с Областната дирекция и заяви категорично готовност добрите практики и сътрудничество да продъжат и в бъдеще. Особена благодарност за тясното сътрудничество и за съдействието от страна на кмета изказа заместник – министър Ципов.

 

 

Коментари

Новини Варна