„България Еър“ няма отменени полети по вътрешните линии и тези с Европа
Националналният превозвач изпълнява полети по всичките си линии, с изключение на Русия и Израел
Публикувана: 26 Jun 2020 | 12:45

Националналният превозвач „България Еър“ няма отменени полети по вътрешните си линии и линиите до Европа. Към 26 юни авиокомпанията е възстановила полетите си и лети редовно по всичките си директни маршрути, с изключение на Русия и Израел, където са въведени рестрикции от местните власти. Това съобщават от пресслужбата ан националния превозвач като опровержение на разпространена информация в медиите.

 

С три честоти на ден националният превозвач изпълнява полетите си между София и Варна, а от 29 юни по веднъж на ден ще се изпълняват и полетите между София и Бургас. Няма отменени полети и по линиите до Италия, Испания, Чехия, Австрия и останалите европейски линии, до които „България Еър“ оперира.

 

Повече информация може да откриете и в уебсайта на летище „София“, където се публикува актуална информация до 3 дни преди предстоящите полети.

 

Полетите на националния превзовач се изпълняват при засилени хигиенни и организационни мерки. Самолетите на авиокомпанията се дезинфекцират преди и след всеки полет. Предпазните маски за задължителни по време на полет както за екипажа, така и за пътниците. Всички самолети на „България Еър“ за оборудвани с въздушни HEPA филтри.

 

Черно море

 

Коментари ( 0 )