IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Избрано
16:02 | 7 юли 2020
Обновен: 14:24 | 15 март 2024

Областният: Варна не е Албена, няма да се затварят заведения

Всички юноши на морето са чисти от коронавирус, мачът с Арда ще се играе с публика

По материала работи: Слав Велев
Областният: Варна не е Албена, няма да се затварят заведения

Албена не е град, а курортно селище! Няма да се затварят нощните заведения във Варна, ще се справим с вируса. Това заяви областният управител на Варна Стоян Пасев, в отговор на журналистически въпрос, по време на брифинг на Общинския оперативен щаб днес, заедно с директора на РЗИ в града д-р Дочка Михайлова и представители на ОД на МВР - Варна.

 

Нямаме толкова заболели! Болниците имат достатъчен капацитет, увеличават се чартърите, туризмът се събужда. Ще живеем с ковид и ще се справим с него, обобщи Пасев.

 

От вчера има ново регистрино огнище във Варна. Това е ФК "Черно море", заяви Дочка Михайлова, директор на РЗИ - Варна.

 

48 служители на клуба са изследвани - 9 са общо положителнитеа проби, дадени са предписания, добави тя.

 

Юношеският състав, който ще играе от 18 часа довечера е чист от коронавирус.

 

Срещата във Варна ще се състои при засилени мерки за сигурност, добавиха от полицията. Ще се следи стриктно за социалната дистанция между феновете.

 

112 са активните случаи на коронавирус във Варна. От тях 19 са настанени в болница, останалите са поставени на домашно лечение. До момента регистрираните случаи на заразени с коронавирус в морската столица са 163-ма. 

 

Черно море

Коментари

Новини Варна