Борисов изненадващо пристигна във Варна
Премиерът инспектира пречиствателната станция на Златни пясъци
Публикувана: 29 Jul 2020 | 15:04
Кадър: Facebook
Премиерът Бойко Борисов продължи след инспекцията си на строителството на АМ "Хемус" и изненадващо пристигна във Варна. Министър-председателят провери пречиствателната станция на Златни пясъци. Там явно колективът не бе толкова изненадан, след като чакаше на крака премиера в жегата навън, за да посрещне Борисов с аплодисменти. Цялото придвижване на премиера днес се излъчваше "на живо" във ВИДЕО във Фейсбук.
 
 
 
"Тук е много топло..., не ходите май на плаж. Във Варненския регион морето е 100% идеално за къпане", заяви министър-председателят Бойко Борисов.
 
 
Той бе придружаван от кмета на града Иван Портних и заместник-кмета Христо Иванов и посрещнат под бурни аплодисменти. На мястото присъства и управителят на ВиК - Варна Валентин Вълканов.
 
 
"Всичко отиваше в морето зад кея. Това е огромна станция. Десетилетия всичко е текло в морето. Сега по цялото ни Черноморие има над 50 пречиствателни станции. Това е добре за бизнеса и за туризма", обясни премиерът.
 
 
Той разгледа пречиствателната станция и бе запознат с начина ѝ на ѝ работа.
 
 
"В казармата викахме: "Да беше лято, да бяхме на Варна", пошегува се на тръгване Борисов.
 
 
Преди да дойде във Варна, Борисов инспектира изграждането на участъци от АМ „Хемус“ на територията на областите Шумен и Търговище.
 
Черно море

Коментари ( 0 )