IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Избрано
10:10 | 23 септември 2020
Обновен: 17:17 | 17 април 2024

Работа и пак работа - Кметът се труди и в почивния ден - прави нови паркинги из Варна (СНИМКИ)

Ремонтират кратерите в междублоково пространство срещу жп гарата

По материала работи: Слав Велев
Снимка: Фейсбук; Иван Портних

"Въпреки почивния празничен ден, продължаваме работата в голямото междублоково пространство на ул. "Габрово"- в отсечката между ул. "Цар Симеон I" и ул. "Дунав" (срещу жп гарата)", това написа в Деня на независимостта кметът на Варна Иван Портних, който явно стриктно спзва мотото на ГЕРБ - "Работа и пак работа". Подобно на партийния лидер и премиер на страната Бойко Борисов и градоначалникът не почива, а използва празничния ден за инспекция на инфраструктурните обекти в града.

"Изградени са паркоместа с паркорешетки, до дни предстои асфалтиране. Ще бъдат засадени  декоративни дървета и храсти в зелените площи", пише Портних.

Припомняме, че новите паркинги около жп гарата ще бъдат добре изплатени от варненци, защото въпросната част от града е "синя зона", а хората в района се жалваха, че са принудени да плащат за паркинг, а няма обосубени за целта места.

 

"Продължаваме работа по облагородяване на междублоковите пространства - с озеленяване и нови паркинги, в обхвата на целия град", обещава в социалната мрежа още Потних.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна