Седмичен хороскоп 14 - 20 януари 2019 - РАК
Успехите и неуспехите изцяло ще зависят от собствените ви действия и активност
Публикувана: 11 Jan 2019 | 0:04

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е една интересна седмица, в която успехите и неуспехите изцяло ще зависят от собствените ви действия и активност. През тези седем дни ще може да постигнете да постигнете много, но може изцяло да останете в застой, ако се отдадете на мързел или ако разчитате на други хора да свършат вашата работа. 


Важността на седмицата се определя от шансовете, които ще ви бъдат дадени и които могат да бъдат реализирани или пропуснати единствено от вас. 


През седмицата ще възникнат неотложни ангажименти свързани с дете или с млад човек от семейството ви, което може да създаде напрежение у вас поради краткото време, с което ще разполагате за тяхното изпълнение. 


През тази седмица основно ще се фокусирате върху изпълнението на вече започнати професионални проекти или задачи, преди да се ангажирате с нови такива. 


Ако сте в процес на някакви промени в работата, те вероятно ще продължат своето развитие извън рамките на тази седмица. 


През тази седмица ще получите благоприятни новини свързани с важна за вас информация за минали събития, провали или грешки. Сега ще имате една по-ясна представа защо сте преживяли определени събития и кой има "вина" за тях. 


Уроците или последствията от тях сега ще проработят във ваш интерес и изгода.

Коментари ( 0 )