Джони Деп ще се жени
Актьорът е срещнал своята избраница миналата година на вечерно парти
Публикувана: 25 Apr 2019 | 12:55

Американският актьор Джони Деп иска да се ожени за 20-годишната танцьорка от Санкт Петербург Полина Глен, предаде БГНЕС, цитирана от Нова. Момичето живее в Лос Анджелис от две години. Двамата се запознали миналата година на вечерно парти и младата избраница на холивудската звезда вече живее в неговото имение. Деп пък настоявал всичките му гости да подписват споразумение за дискретност, твърди източник, близък до актьора.

 

Двойката планирала скоро да си каже „Да“, след което да отиде в Русия, за да се запознае звездата със семейството на момичето.

 

Джони Деп беше женен за американска актриса Амбър Хърд. Скандалът около развода им гръмна през май 2016 г., когато актрисата обвини съпруга си в физическо и психологическо насилие. Съдът му забранил да се доближава до нея, а в отговор актьорът обвини Хърд, че се опитва да спечели от развода.

 

През януари 2017 г. съдът в Лос Анджелис реши да разтрогне брака им. Хърд обяви, че ще дари цялата сума, дължима й след развода, на няколко благотворителни организации, посветени на подкрепата на жените, жертви на домашно насилие, както и на болни деца.

Коментари ( 0 )