IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
00:02 | 24 май 2019
Обновен: 02:59 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни 2019 (ТЕЛЕЦ)

В края на седмицата определено ще останете изненадани от хубавите неща, които сте преживели

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни 2019 (ТЕЛЕЦ)

Ако сте родени под знака на Телец, избягвайте да правите предварителни планове за тази седмица. Най-доброто за вас през тези седем дни е да оставите нещата да се развиват по естествен начин.

 

В края на седмицата определено ще останете изненадани от хубавите неща, които сте преживели.

 

През седмицата обаче ще ви разочарова или разтревожи една неприятна новина, която ще касае човек, когото познавате.

 

Тази седмица ще бъде неблагоприятно време за покупка на битова техника за дома, смяна на мебели и др. Вероятно ще възникнат пролеми, които ще ви причинят различни негативни емоции и преживявания.

 

През седмицата избягвайте да давате личните си вещи на други хора или да вземате такива за временно ползване.

 

Любовният ви живот не вещае изненади. Приемането на реалността във вашите отношения ще е особено важно, ако искате да си осигурите хармония и мир вътре в себе си.

 

През седмицата (предимно несемейните представители на този зодиакален знак) могат да получат покана за среща, любовно обяснение или да създадат нов романтичен виртуален контакт, чието развитие предстои през следващите дни и седмици.

 

Моят съвет към вас Телци, е да оставите събитията през тази седмица да се развиват по естествен начин, без натиск или манипулация от ваша страна. Така ще дадете възможност на някои приятни моменти да ви изненадат.

 

Мъжете Телец ще преживеят една ситуация, в която ще им бъде трудно да приемат, че са губеща страна или че влагат напразни усилия в нещо, което няма бъдеще.

 

Жените ще са по-твърди и неотстъпчиви при разрешаването на неприятности, които отдавна трябва да са ги приключили.

Коментари

Новини Варна