IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
21:24 | 18 септември 2019
Обновен: 07:05 | 24 март 2024

Спортовете, които карат жените да изневеряват на половинките си

Проучването е на британска интернет платформа, предоставяща услуги на семейни двойки

По материала работи: Пламен Янков
Спортовете, които карат жените да изневеряват на половинките си

Жените, които практикуват йога, изневеряват най-често, сочи изследване сред 2 000 спортуващи дами. Проучването е на британската интернет платформа, предоставяща услуги на семейни двойки, „Illicit Encounters“, съобщава Дарик.

 

Анкетираните, заявяват, че се занимават любителски със спорт, признават, че са имали поне една авантюра, а 1 168 от 2 000 жени са отговорили, че практикуват йога. Освен това 78% от жените с това хоби заявяват, че то е подобрило сексуалния им живот, а 52% признават, че са изневерили на партньора си поне веднъж.

 

На второ място в изследването са жените, бягайки от проблемите си чрез тичане в близкия парк или т.н. джогинг. 20% от тях изневеряват на партньора си. Третото място отива при тенисистките, следвани от ходещите на фитнес, плуване, колоездене.

 

Освен това 12% от анкетираните заявяват, че имат хоби, само за да прекарват по-малко време с партньора си. За 26% хобито е свързано с желание да опитат нещо ново, При 10 % това е повлияно от новия им партньор, а 8% просто искат да отслабнат. Около 6% го разглеждат като нов начин за облекчаване на стреса.

Коментари

Новини Варна