IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
00:01 | 20 септември 2019
Обновен: 07:06 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп 23 - 29 септември 2019 - ОВЕН

Голяма част от вас ще очакват новини, свързани с хора от кръга роднини

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 23 - 29 септември 2019 - ОВЕН

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица голяма част от вас ще очакват новини свързани с хора от кръга роднини. 


През тези седем дни ще ви се наложи да се ангажирате с важни за семейството ви документи или други административни дела. 


Това ще бъде една благоприятна седмица за ангажименти свързани с деца, независимо дали са ваши собствени или работата ви е свързана с деца. 


През тази седмица ви предстоят събития, срещи и разговори, които ще определят ваши решения и действия през близките няколко седмици и месеци. 


През този период може да очаквате новина или събитие свързано с бъдещо майчинство или с раждането на дете. 


Като цяло това ще бъде седмица, в която трудно ще намирате време лично за самите себе си. Винаги ще възникват някакви нови ангажименти или задачи.


Ще ви се наложи да изпълните обещание или уговорка, която имате с човек, който най-вероятно живее в друго населено място. 


През седмицата може да очаквате гости в дома си или ще присъствате на събиране в дома на роднини, приятели.


Жените Овен ще имате интересна седмица във финансов план, тъй като ще възникват неочаквани ангажименти, получаване на ползи от допълнителни ангажименти или ще получат неочаквани приходи. 

 

Мъжете ще търсят обяснение на провали на техни планове или действия. Ще сте склонни да търсите грешки в собствените си действия или илюзии, но реалистично ще гледате и на въздействието на различни обстоятелства. 

Коментари

Новини Варна