Седмичен хороскоп 23 - 29 септември 2019 - СТРЕЛЕЦ
Ще бъдете съпричастни към неприятностите или проблемите на близки хора
Публикувана: 20 Sep 2019 | 0:09

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще бъдете съпричастни към неприятностите или проблемите на близки хора. Възможно е да възникне необходимост от пътуване. 


През тези седем дни ще проведете интересни и полезни за вас разговори, ще обсъждате различни бъдещи ангажименти. 


През тази седмица мнозина ще се наложи да се погрижат за свое старо здравословно заболяване. Вероятно ще възникне необходимост от диета, терапия или друго специализирано лечение.


През седмицата има голяма вероятност да забравите или да изгубите нещо. 


През тази седмица ще обсъждате с приятели ваши или техни допълнителни доходи, подобряване на финансовата ви ситуация и др. 


Като цяло това ще бъде една интересна, но изпълнена с различни ангажименти седмица. За съжаление не всички събития ще ви донесат положителни емоции. Затрудненията, където възникнат такива, не бива обаче да създават меланхолични настроения или депресия. Всичко се върти, а най-вече обстоятелствата се променят.


Жените Стрелец ще преживяват много емоционално всяка неприятност, противоречия в отношенията или нелоялност. Ще сте склонни да се вторачавате в един проблем и да не виждате променящите се обстоятелства в цялата картина. 


Мъжете ще имат странно преживяване или съновидение, което няколко дни ще ангажира вниманието им с различни въпроси свързани с причината или смисъла на тези събития.  

Коментари ( 0 )