IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:10 | 18 октомври 2019
Обновен: 02:46 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 21 - 27 октомври 2019 - КОЗИРОГ

Периодът вещае изненади, които ще са свързани с вашата работа, образование или собствен бизнес

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 21 - 27 октомври 2019 - КОЗИРОГ

Ако сте родени под знака на Козирог, седмицата вещае изненади, които ще са свързани с вашата работа, образование или собствен бизнес. Много от тези събития ще имат връзка с най-различни хора или от различни разстояния. 

 

Тази седмица ще е едно непредсказуемо за вас време. По-голямото напрежение, което ще преживеете може да доведе до емоционални (прибързани) решения. 


Това, което може да ви помогне е да запазите спокойствие, да следите и изчаквате естественото развитие на някои събития.
Сега по-лесно ще възниква напрежение на работното ви място с колеги, клиенти или ръководители, поради неуместни коментари или объркващи задачи. 


Ако допуснете спорове или конфликти на работното си място, в тях неминуемо ще се намесят вашите лични чувства и настроения. 

 

Събитията през тази седмица ще определят в голяма степен живота ви. Може да си мислите, че някои неща са незначителни, но скоро ще разберете грешката си...


Жените Козирог ще се наложи да помагат на хора, които имат неприятности в семейството или в работата си. Внимавайте с какво се ангажирате, за да не си дъздадете неприятности и на вас. 


Мъжете могат да постигнат много, но с помощта на важни хора от семейното си или професионално обкръжение. Важна роля в живота ви през тези седем дни ще изиграят хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. 

Коментари

Новини Варна