Седмичен хороскоп 21 - 27 октомври 2019 - ЛЪВ
Ще ви липсва желание да се ангажирате с отговорни семейни задачи
Публикувана: 18 Oct 2019 | 0:05

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви липсва желание да се ангажирате с отговорни семейни задачи, срещи и събирания. Желанието ви ще бъде за почве почивка и приятни лично за вас занимания. 


В действителност тревогите или проблемите, които ще имате да разрешавате няма да са от тази седмица. Достатъчно разумни сте да осъзнаете, че колкото повече отлагате нещата, толкова по-сложни стават за разрешаване. Тази седмица ще изиска от вас да направите трудни компромиси и отстъпки. 


Новите хора, които ще се появят в живота ви през тези седем дни ще ви се сторят първоначално странни или трудно достъпни личности. Определено ще се нуждаете от време за опознаване, преди да изградите своите отношения с тях. 


Конфликтите през седмицата ще са предимно свързани с ежедневните ви дела, които от време на време провокират спорове и противоречия.


Събитие в живота на мъж ще предизвика неприятности в живота на ваши приятели, съседи или роднини. Възможно е то да бъде свързано с вид загуба или неприятен инцидент. 


Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване независимо от неговата цел или разстояние.

 
Жените Лъв ще имат седмица, която ще благоприятства развитието на финансовите ви дела. Сега може да намерите по-добре платена работа, да спечелите малко пари от лотария или казино, да уредите неприятен проблем свързан с пари.


Мъжете ще имат ангажимент свързан с жена от семейството, който ще изиска или повече време за реализиране или друга промяна в първоначалните планове за седмицата. 

Коментари ( 0 )