Седмичен хороскоп 21 - 27 октомври 2019 - РИБИ
Ще имате ангажимент с човек, който е ваш родственик, приятел или колега
Публикувана: 18 Oct 2019 | 0:12

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате ангажимент с човек, който е ваш родственик, приятел или колега. Ще бъде важно да бъдете коректни и да изпълните задълженията си навреме и с успех. 


През тази седмица ще приключите с нещо, което сте започнали преди време. Вероятно още през тези седем дни ще стартирате нови планове и задачи, които ще ви ангажират през следващите няколко дни и седмици. 


Ще запомните седмицата с различни новини и събития свързани с ваши по-млади родственици или деца. 


Жени, които са ваши приятели или роднини ще отнемат голяма част от времето ви с телефонни разговори или срещи, за да споделят свои преживявания или проблеми. Бъдете готови за ролята на слушател през тези седем дни.


Тази седмица вещае интересни събития в любовния ви живот. В някои случаи това ще бъде благоприятно време за нови запознанства и срещи с хора от различни краища на света. 


Тъжните моменти през седмицата ще са свързани с малките делнични неуспехи, забавяния или отлагания на важни за вас неща. 


Жените Риби ще имат повече късмет и шансове от мъжете. Разбира се, всичко ще зависи от умението ви да се възползвате от тях. 


Мъжете ще имат повече работа, повече професионални или бизнес задачи, което ще донесе и повече стрес на работното място и в дома. Новите планове или проекти ще са перспективни, но и много ангажиращи дори и свободното ви време. 

Коментари ( 0 )