Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 - Стрелец
Тази седмица вещае получаване на пари
Публикувана: 22 Nov 2019 | 0:00

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще се ангажирате с неща, които са важни за вашите родители, по-възрастни родственици или приятели, които се нуждаят от вас. В повечето случаи ще става дума за предварително планирани действия, събирания и др.

 

Изненадите тази седмица за вас ще са свързани с неочаквани събития, които ще променят някои от плановете ви за декември. 


Възможно е сега да се обвържете с различни мероприятия в квартала или селото, където живеете. 


Тази седмица вещае получаване на пари, които вероятно ще имат връзка със заем, продажба на вещи или имот. Това ще бъде благоприятна седмица за приключване на финансови ангажименти, кредити и други плащания. 


През седмицата ще присъствате на едно събиране или среща, за които ще получите покана или които вие самите ще организирате. 
Любовният ви живот ще се развива добре ако през този месец сте взели важни, разумни и практични решения.


Новите романтични запознанства създадени през тази седмица ще са кратки, но вероятно ще запазите приятелски отношения.


Жените ще жадуват за любов, нежност, романтика и приключения, независимо али са несемейни или имат съпруг. Дано вашата половинка усети правилно вашите пориви и желания, в противен случай са възможни много неприятни противопоставяния и конфликти. 


Мъжете ще преживеят много емоционално загубата на човек, когото познават или раздялата с приятел, който има свои нови планове и цели в живота си.

Коментари ( 0 )