IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Живот
00:12 | 22 януари 2020
Обновен: 10:58 | 24 март 2024

Китайски хороскоп: В събота започва годината на Металния плъх (ГЛИГАН)

2020 ще бъде година, изпълнена с късмет за всички, родени през годината на Глигана

По материала работи: Слав Велев
Китайски хороскоп: В събота започва годината на Металния плъх (ГЛИГАН)

2020 ще бъде година, изпълнена с късмет за всички, родени през годината на Глигана. Глиганът е символ на честност, искреност и смирение. Той е работлив, жертвоготовен и можете напълно да му се доверите. Не говори много, но е изключително интелигентен. Годините, които са свързани с Глигана, са: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2010. Новата 2020 година предсказва бурна година, но все още има уроци, които трябва да научите Щастливи числа: 1,5 и 9 Щастливи цветове: жълт, сив, кафяв, златен. Какво още ви предстои:

 

Любов

 

 В началото ще сте много чувствителни и страстни към своята половинка. Самотните хора ще имат изключителен шанс да направят решителна крачка напред. Тази любовна история ще преобърне целия ви живот. Ще обръщате повече внимание на съпругата и приятелите си. Ако сте сам, ще започнете да излизате много по-често. Ще завързвате нови контакти и дори е възможно това ново приятелство да се превърне в нещо повече. Може да ви се струва, че бракът е далеч, възможно е той да е просто зад ъгъла. Ако сте необвързани, бъдете готови за началото на изключителен период, изпълнен с магия, любов и сигурност.

 

 Финанси

 

Партньорството или семейния бизнес няма да донесат очакваната печалба през 2020. Не прекратявайте своите бизнес начинания.

 

 Здраве

 

Проявявайте търпение към онези, които обичате, за да не навредите на вашето здраве. Това би повишило нивото на стрес многократно. Опитайте се да погледнете отстрани, за да осъзнаете, че помагате ли на нуждаещите се, ще помагате и на себе си.

 

 

Коментари

Новини Варна