IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:06 | 14 февруари 2020
Обновен: 03:11 | 11 април 2024

Седмичен хороскоп 17 - 23 февруари 2020 - ДЕВА

Ще получите някаква облага или удовлетворение от финансовите си дела с жена, която може да бъде ваша роднина, или с която да имате професионални отношения

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 17 - 23 февруари 2020 - ДЕВА

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще получите някаква облага или удовлетворение от финансовите си дела с жена, която може да бъде ваша роднина, или с която да имате професионални отношения. 


Младите жени родени под този зодиакален знак ще се зарадват на документ, който ще им донесе парични постъпления или по-високи доходи в бъдеще. 


През тази седмица неочакваните събития ще стават в дома, в семейството ви или в кръга ви от роднини. Те могат да имат всякакъв характер и да бъдат както положителни, така и обратното. 


През седмицата ще ви зарадва новина свързана с важно събитие в живота на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. 


С голяма доза късмет ще преодолеете една неочаквана, стресова ситуация, която може така да се промени, че дори да ви донесе някаква полза. 


Седмицата ще благоприятства любовните и романтични отношения, особено с представители на водните знаци: Водолей, Везни или Близнаци. 


Използвайте тези благоприятни за вас дни, да уредите важни финансови документи и споразумения, както с ваши роднини, така и с представители на различни институции.

Коментари

Новини Варна