Седмичен хороскоп 17 - 23 февруари 2020 - РИБИ
Ще ви тревожат екстремните и необмислени действия на млад мъж, който най-вероятно ще попадне в сложна, трудна за разрешаване ситуация
Публикувана: 14 Feb 2020 | 0:12

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви тревожат екстремните и необмислени действия на млад мъж, който най-вероятно ще попадне в сложна, трудна за разрешаване ситуация. Не е задължително този човек да бъде ваш родственик, но така или иначе ще имате близки отношения. 


През седмицата ще ви бъде трудно да общувате с представители на зодиакалните знаци Риби, Рак или Скорпион. Хубавото е, че ще намерите помощ и подкрепа в лицето на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.


Песимистичните ви настроения ще преминават бързо и както се казва, след "бурята на слънце идва ред". Не допускайте депресивни състояния, защото няма реални причини за това, освен собствените ви емоции. 


През седмицата ще възникне напрежение около едно пътуване и най-вероятно с хора, с които ще пътувате, или заради които ще пътувате. ИЗбягвайте пререкания с представители на пътната полиция или други представители на властта. 


Тази седмица ще бъде запомнена с няколко важни срещи и разговори, които носят тепърва важни промени в живота ви. Имайте търпение, тяхното развитие предстои...

Коментари ( 0 )