Седмичен хороскоп 17 - 23 февруари 2020 - СКОРПИОН
Ще ви тормозят емоционални и любовни проблеми, за които най-вероятно няма да имате вина
Публикувана: 14 Feb 2020 | 0:08

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще ви тормозят емоционални и любовни проблеми, за които най-вероятно няма да имате вина. Ситуацията, която ще ги предизвика ще възникне внезапно и ще ви свари неподготвени за разумна реакция. 


По-трудно ще бъде за тези от вас, които имат партньор от огнените знаци Лъв, Овен или Стрелец, тъй като техните емоционални реакции в голяма степен ще бъдат непредсказуеми. 


През тази седмица ще искате да направите неща, които да имат трайно значение в живота ви, независимо с какво конкретно са свързани. Мъжете ще насочат енергията си към материалните и комфортни неща в живота и в бита си. 


Ще възникне необходимост да се отблагодарите на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева за важна услуга, съвет или поради някакъв личен празник. 


През тези седем дни ще имате възможност да се изявите успешно в работата или в бизнеса си, да покажете своите умения или знания. Ще ви зарадва похвала, признание или награда. 

 

Възможно е преместване на нова по-добра позиция или друга благоприятна промяна в работата ви. През седмицата ще успеете да намерите добри решения на стари семейни проблеми или неизпълнени задачи. 


Напредъка, който ще постигнете през тази седмица ще ви направи горди и уверени в собствения ви потенциал. 

Коментари ( 0 )