Седмичен хороскоп 17 - 23 февруари 2020 - ТЕЛЕЦ
Ще имате неприятна комуникация с някой, който живее в друго населено място
Публикувана: 14 Feb 2020 | 0:02

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще имате неприятна комуникация с някой, който живее в друго населено място. 


Причината за тези контакти може да бъде здравословен проблем, или проблем чието разрешение се оказва твърде сложно и непосилно за вас на този етап. 


През седмицата ще сте склонни да се връщате към минали преживявания в семейството си или много по-емоционално да усещате липсата на ваши роднини, които вече са преминали в Отвъдното. 


Подобни настроения на потиснатост, носталгия или депресивност, ще трябва да бъдат преодолявани максимално бързо. Пред вас има много по-важни задачи за изпълнение. 


През тези седем дни ще имате да уреждате документ от финансов характер с някаква институция, като в някои случаи това може да е свързано с бъдещо получаване на пари или друга някаква придобивка. 


През седмицата не бързайте да реагирате емоционално на новини и информация свързани с вашите парични дела, тъй като вероятността от недоразумения е твърде голяма. 


През тази седмица очаквайте важно събитие или радостна за вас новина свързана с човек роден под знака на Дева, Козирог или Телец, която ще касае един уникален шанс в живота на тази личност.

Коментари ( 0 )