Вегетариански постен гювеч

Време на приготвяне: 1 час и 40 минути.,Порции: 8

Вегетариански постен гювеч

Продукти:

250 г домати

2 бр червени чушки

200 г бяло зеле

2 моркова

200 г зелен фасул

100 г целина

2 домата

100 г грах

1 глава лук

2-3 скилидки чесън

сол и черен пипер на вкус

2 стръка магданоз

50 мл олио

150 мл вода

 

Приготвяне:

Измийте и нарежете всички зеленчуци. Подредете ги в намазнена тава за печене или гювече. Залейте с водата и подправете с подправките. Покрийте с фолио и печете в загрята на 200 градуса фурна.Малко преди да извадите от фурната можете да поръсите с малко кашкавал или сирене по желание.

 

az-jenata.bg

 

Рецепта на деня: Панирани яйца

Коментари

Живот
Водещи новини
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата