IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:12 | 30 май 2020
Обновен: 17:04 | 11 април 2024

Месечен хороскоп на юни 2020 - Риби

Не предприемайте ходове за реорганизация на връзката си

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп на юни 2020 - Риби

Един от факторите за гарантиран успех е собственото ви старание и целенасоченост. Интересите ви в началото на месеца ще са ориентирани предимно към уреждане на личните отношения.

 

Някои детайли ви убягват и е желателно да правите нещата „крачка по крачка“, етап след етап, а не състезателно и залпово, за да си спестите грешки, които може и да не са фатални, но ще са демотивиращи.

 

Любовта, разбира се, има нужда от фантазия, но има нужда и от прагматизъм. Не предприемайте ходове за реорганизация на връзката си, без да сте ги обсъдили с любимия човек.

 

Ваши инициативи, които към момента са в застой, вероятно ще получат шанс за реализация и то не заради собствените ви усилия, а по предложение на преките ви ръководители.

 

Фактът, че работата ви е оценена, макар и след време, ще ви подейства тонизиращо, стимулиращо и вдъхновяващо. Ще си осигурите и липсващите ресурси след активното съдействие на високопоставена личност.

Коментари

Новини Варна