IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
16:31 | 1 юни 2020
Обновен: 09:04 | 17 април 2024

Helloween отменят турнето си у нас

Легендите отлагат United Alive Tour Part II за 10 юни догодина, ако не им мине прилеп път

По материала работи: Слав Велев
Helloween отменят турнето си у нас

Поредното голямо рок турне се отлага за 2021-а година. Заради пандемията от COVID-19, легендите от Helloween решиха да отложат цялото си турне, планирано за тази година. Така United Alive Tour Part II ще се проведе догодина, а датата за България е 10 юни.

 

Концертът ще бъде зала "Арена Армеец" в София.

 

"Концерт на Helloween трябва да е празник за феновете и за музиката, но настоящата ситуация ни показва, че това няма как да е възможно. Все още рискът от вируса е много голям, което налага и отлагането на цялото ни турне", съобщават от групата, предаде "ДНЕС.bg".

 

Заради отлагането на турнето от групата решиха да забавят и издаването на най-новия си, все още неозаглавения албум, за началото на следващата година. "Много сме горди с резултата и нямаме търпение да отпразнуваме новите песни с феновете, при това на живо", споделя вокалистът Анди Дерис.

 

Всички билети закупени за концерта тази година ще важат за новата дата, без да е нужно да се презаверяват. Всеки който иска да върне билета си ще може да го направи от мястото на закупуване от 1 юни до 1 юли 2020-а година.

 

Още новини от света на музиката може да откриете на "ДНЕС.bg" 

Коментари

Новини Варна