Иван Манчев пак с нова жена!
След като се раздели с младата Цветомила и заряза любовната квартира във Варна, готвачът срещна поредна любов
Публикувана: 4 Jul 2020 | 9:09

Водещият на "Кошмари в кухнята" и "Черешката на тортата" шеф Иван Манчев отново е влюбен до уши след раздялата с майката на третото си дете Цветомила.

 

Новата му избраница се казва Ива и върти собствен бизнес, писа Галерия. Тя също има един брак зад гърба си и деца от предишната си връзка.

 

С шеф Манчев се запознали покрай свои общи приятели преди няколко месеца и кулинарят веднага хлътнал по хубавицата.

 

Влюбеният готвач обича да глези новата си половинка и не спира да я обсипва с подаръци. Наскоро двамата се върнаха от романтична почивка в Гърция, където отседнали в луксозен хотел.

 

Връзката им е сериозна, макар двамата да не живеят заедно, защото не искат да избързват с отношенията си, както стана с предишната му приятелка Цветомила.

 

Тя набързо го дари със син Александър, а Манчев упорито я криеше от медиите и чак когато го направи татко за трети път пусна тяхна обща снимка.

 

Заради нея той се разведе, но най-изненадващо само няколко месеца след раждането на Александър, той я заряза и тя се прибра в родната си Варна. Сега не ги свързва нищо освен детето.

 

Манчев е обезпечил финансово Цвети, така че нищо да не липсва на наследника им. Той се погрижи и за бившата си съпруга Марина, с която бяха заедно 18 години. След развода Манчев й остави луксозния им семеен апартамент, в който наля цяло състояние.

 

След развода им Марина откри щастието с по-млад мъж и дори изглежда подмладена. Децата й от кулинара одобряват новия й приятел. Както и новата половинка на татко си.

Коментари ( 0 )