15 видения на Ванга за България. И рече тя: Обичта е най-доброто лекарство!
Вижте кои са най-важните заръки на петричката пророчица
Публикувана: 5 Aug 2020 | 8:34

Предсказанията на баба Ванга са едни от най-уважаваните, търсени и точни в света. Славата й отдавна е прекосила границите на България, но… жълтите издания не спират да бълват измислени предсказания, уж дело на петричката врачка.

 

Интересното около пророчествата на Ванга е, че постоянно се появяват нови и нови от тях. Или някъде съществува неизчерпаем източник от предсказания, или някой крие истината за това какво ни очаква. 
 

А всеки, който е посетил дома й, и е имал възможността да разговаря с нея, е отнесъл със себе си част от нейната енергия и мъдри мисли, които тя отдаваше. 
 

Приживе тя казваше: "В тежки времена живеем. Хората помежду си нямат един с друг нищо общо… Хората вече се интересуват само от пари. Мислят, че ако имат пари, всичко ще им е наред. Не знаят, че един ден тези пари няма да им служат за нищо…"

 

Вижте кои са 15-те от най-важните й заръки за българския народ:
 

1. Обичайте се, стремете се към добри мисли и дела, защото това е най-доброто лекарство за всички.
 

2. България е благословена страна, защото тук растат много лечебни растения - пазете ги, за да Ви пазят и те.
 

3. При външно лечение с билки, ако специално не е определено друго, предпочитайте да се поливате с водата от сварените билки, защото лечебното им действие най-бързо прониква през порите на кожата.
 

4. Прекаленото вземане на лекарства е вредно, защото те затварят вратата, през която може да влезе природата. Чрез билките може да се възстанови нарушеното равновесие в заболелия човек.
 

5. Ходете през лятото боси, за да не прекъсвате връзката си със земята.
 

6. Пускайте през лятото децата да играят навсякъде - нека да се цапат, да тичат... Така изграждат имунитет и ще са защитени от болестите през зимата.
 

7. Вечер преди лягане задължително си мийте краката, още по-добре е, ако можете да вземете душ. Така отмивате от тялото си не само праха, газовите изпарения от улиците и умората, но и всички негативни мисли и влияния, които нарушават съня.
 

8. Научете се да почивате правилно. Денят е създаден за работа, а нощта за почивка. За да сте здрави и работоспособни, си лягайте вечер в 10 ч. и ставайте сутрин в 5-6 ч.
 

9. Пийте често чай от горски плодове и растения. Те са чисти и са извор на здраве.
 

10. Поне веднъж седмично яжте варено жито и пийте водата, за да се очиства организма ви и да имате сили.
 

11. Движете се повече и работете. Мързелът е болест, която уврежда не само нравствено, но и физически.
 

12. Чистотата да се издигне в култ! Замърсяването, било то физическо или духовно е обратно на създаденото от бога, което е винаги и чисто, и красиво.
 

13. Не се къпете с много гореща вода.
 

14. Използвайте повече домашни сапуни и природни средства, които не вредят на човешкия организъм.
 

15. Не прекалявайте с торовете и химикалите. Храната се отравя и природата вече се задъхва, а това води до много болести.

 

Черно море

Коментари ( 0 )