IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
11:51 | 17 юни 2019
Обновен: 17:36 | 21 март 2024

Две жени загинаха при удар на автомобил с боклукчийски камион край Варна (СНИМКИ)(Обновена)

Пътуващото с тях дете е в реанимация в много тежко състояние

По материала работи: manager
Две жени загинаха при удар на автомобил с боклукчийски камион край Варна (СНИМКИ)(Обновена)

 

От пресцентъра на ОДМВР - Варна съобщиха, че около 10:10 часа днес, близо до Т-образно кръстовище на пътя за с. Долище, е станала тежка катастрофа, при която са загинали две жени. Нашият репортер Пламен Гутинов е на мястото на трагедията.

 

Според първоначалната информация, са се сблъскали лек автомобил „Сеат” и камион „ДАФ”. Вследствие на инцидента две жени от лекия автомобил са загинали на място. В автомобилът е имало и дете, което е отведено от преминаващ автомобил в болнично заведение, в тежко състояние. От пресцентъра на морския "Пирогов" съобщиха, че то е със съчетана травма и в момента хирурзи го оперират. В близките часове ще се разбере дали опасността за живота му е преминала.

Детето, пострадало при ПТП-то до с. Долище, остава в критично състояние

 

СНИМКИ: ПЛАМЕН ГУТИНОВ 

 

От ОДМВР - Варна казаха за ИА "Черно море", че се работи се за изясняване на детайлите и обстоятелствата около случая, както и за изясняване на самоличността на загиналите. На място текат действия по разследване на инцидента. 

 

 

 

 

 

Лятото започна, фалшивите слънцезащитни - на тезгяха

 

 

Коментари

Новини Варна