IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
15:27 | 26 март 2020
Обновен: 15:36 | 25 април 2024

Варненските адвокати с безплатни спешни консултации

Това е възможно чрез запитвания, излагане на юридическия проблем и евентуално представяне на документи

По материала работи: Борис Проданов
Варненските адвокати с безплатни спешни консултации

Адвокатската колегия във Варна дава възможност за безплатно консултиране на граждани и представители на юридически лица, изпаднали в затруднение по спешни и неотложни случаи в условията на извънредно положение.

 

"Пълната забрана за достъп до сградите на съда, канторите на частните съдебни изпълнители и нотариусите неизбежно затруднява адекватното функциониране на правораздавателната система. Затова ние реагираме според възможностите си в полза на гражданите и колегите", заяви председателят на колегията Калина Милославова.

 

Консултирането е възможно чрез запитвания, излагане на юридическия проблем и евентуално представяне на документи на електронен адрес: consult.vak@gmail com. С изпращане на въпросите и поставяне на проблемите, трябва да се посочат актуален телефон за връзка и имейл.

 

„След преценка на неотложността и спешността на казуса, следва определяне на адвокат, който да работи по случая, а изпращачът ще бъде уведомен за това на електронната си поща“, обясни още председателят.

 

Хората, които нямат възможност да посочат имейл, могат да се обръщат към Националния телефон за първична помощ - 0700 18 250 - всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Коментари

Новини Варна