IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
13:06 | 7 април 2020
Обновен: 06:14 | 7 април 2024

Масово се кара без книжки и номера във Варненско

Нарушителите са задържани от органите на реда

По материала работи: Борис Проданов
Масово се кара без книжки и номера във Варненско

На 06.04. т.г., в гр. Дългопол, при извършване на полицейска проверка на мотопед «Априлия» с водач П.М. (25 г.), местен жител, е установено, че МПС не е регистрирано по надлежния ред.

 

На 06.04. т.г., в района на с. Дюлино, при извършване на полицейска проверка на т.а. «Мерцедес» с водач Б.П. (25 г.) от с. Попович, е установено, че МПС не е регистрирано по надлежния ред и е със служебно прекратена регистрация.

 

На 06.04. т.г., около 11:25 часа, в с. Тръстиково, при извършване на полицейска проверка на мотопед «МВК» с водач И.П. (24 г.), местен жител, е установено, че същият е неправоспособен, а МПС не е регистрирано по надлежния ред.

 

На 05.04. т.г., около 23:00 часа, в гр. Девня, при извършване на полицейска проверка на мотопед с водач С.К. (35 г.), турски гражданин,  от с. Попович, е установено, че МПС не е регистрирано по надлежния ред и няма регистрационна табела.

 

По случаите са образувани досъдебни производства, уведомен е прокурор. Нарушителите са задържани за срок до 24 ч.

 

Прочетете още: Дезинфекцират православните храмове във Варна за празниците

Коментари

Новини Варна