IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Крими
13:54 | 22 май 2020
Обновен: 06:10 | 28 март 2024

Пежо се натресе в частна линейка във Варненско

Пострада непълнолетната дъщеря на собственика на специализирания автомобил

По материала работи: Ставри Таргов
Снимката е илюстративна.

На 21.05.2020 г. около 07:20 ч, по пътя с. Разделна – гр. Белослав водачът на л.а. „Пежо“- М. Т., на 38 г., от Варна губи контрол над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и допуска ПТП със специален автомобил (частна линейка).

 

Вследствие на ПТП е пострадало 15-годишно момиче – пътничка в специалния автомобил (дъщеря на собственика). От екип на БМП - Белослав, момичето е транспортирано до болница „Св. Анна“ във Варна. Установени са контузии на глава и корем, настанена е за лечение в болницата, няма опасност за живота ѝ.

 

На 21.05.2020 г. около 14:00 ч.  на кръстовището на ул. „В. Петлешков“ с бул. „В. Левски“ 47-годишния Щ. К, водач на л.а. „Форд“, не спазва пътен знак „Б-2“ – „Спри! Пропусни движещия се по пътя с предимство“ и блъска 25-годишен велосипедист.

 

Вследствие на удара велосипедистът получава контузии на рамо, коляно и глава, оказана му е медицинска помощ в болница и е насочен за домашно лечение.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна