IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
13:38 | 2 юли 2020
Обновен: 06:22 | 12 април 2024

За ден блъснаха 4-ма пешеходци във Варна

Сред тях има 2 деца

По материала работи: Ставри Таргов
За ден блъснаха 4-ма пешеходци във Варна

На 01.07. т.г. около 04:50 часа в ж.к. «Аспарухово» е възникнало ПТП. 57-годишният водач на мотоциклет «Ямаха» по време на движение на сигнализирана пешеходна пътека не пропуска и блъска две непълнолетни момичета, пресичащи пътното платно.

 

Вследствие на инцидента едно от тях е получило фрактури на ляв крак, дясно бедро и дясна ръка и е настанено за лечение в болнично заведение.

 

Другото момиче е получило контузни наранявания и е освободено за домашно лечение. Няма опасност за живота на двете. По случая има образувано досъдебно производство.

 

Също на 01.07. т.г. около 13:15 часа на кръстовището на ул. «Козлодуй» и ул. «Девня» във Варна е възникнало ПТП. 61-годишният водач на л.а. «Хюндай» при маневра за завой наляво не пропуска и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на зелен сигнал на светофарната уредба.

 

Вследствие на инцидента жената (60 г.) получава комоцио и фрактура на черепа, прегледана е и настанена за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

 

Пак на 01.07. т.г. около 15:10 часа на кръстовището на бул. «Съборни» и бул. «Вл. Варненчик» във Варна е възникнало ПТП.

 

47-годишният водач на л.а. «Хонда» от Добрич преминава на червен забранителен сигнал на светофарната уредба и блъска л.а. «Мини Купър». Вследствие на инцидента водачката на втория автомобил (22 г.) получава уплаха, няма наранявания.

 

На 01.07. т.г. около 15:15 часа на ул. «Петър Парчевич» във Варна е възникнало ПТП. 61-годишният водач на л.а. «Форд», по време на движение назад блъска пешеходка, която се намира зад автомобила.

 

Вследствие на инцидента жената (46 г.) получава контузии, прегледана е и освободена, без опасност за живота, съобщават от полицията.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна