IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
15:36 | 9 юли 2020
Обновен: 01:30 | 11 април 2024

Осъдиха немски турист за причиняване на телесна повреда във Варна

Той счупил кост на ръката на друг чужденец

По материала работи: Ставри Таргов
Осъдиха немски турист за причиняване на телесна повреда във Варна

В бързо производство по силата на постигнато между страните и одобрено от съда споразумение 20-годишен турист от Германия беше признат за виновен по повдигнатото му обвинение в нанасяне на средна телесна повреда на друг чужденец – деяние, наказуемо по чл. 129, ал.2 от Наказателния кодекс.

 

20-годишният младеж бе осъден на една година лишаване от свобода, като изпълнението на наложеното наказание бе отложено с 3 години изпитателен срок.
 

 

Инцидентът възникнал на 6 юли тази година във Варна. В резултат на деянието пострадалият е получил средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на кост на ръката, обусловило трайно затруднение в движението на горния крайник за период от около месец и половина.

 

Съгласно одобреното от съда споразумение, в тежест на подсъдимия са разноските по делото, сторени за изготвяне на съдебномедицинската експертиза. Съдебният акт е окончателен.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна