IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
13:43 | 10 юли 2020
Обновен: 10:44 | 9 април 2024

Задържаха двама крадци за ден във Варна

Те задигнали портмоне и хранителни стоки

По материала работи: Ставри Таргов
Задържаха двама крадци за ден във Варна

На 08.07. т.г. е получен сигнал за кражба на портмоне, оставено без надзор в медицинска лаборатория във Варна, съдържащо лични документи и сумата от 250 лв.

 

След проведени действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е 42-годишен мъж от с. Куделин, известен на МВР и осъждан.

 

Същият е установен като извършител на кражба на лични вещи и хранителни продукти от вилен имот в м-ст «Крушките», извършена през месец юни.

 

По двата случая има образувани досъдебни производства, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителят е задържан за срок до 24 часа. Повдигнато му е обвинение.
 

На 08.07. т.г. е получен сигнал за кражба от магазин за хранителни стоки, намиращ се в гр. Варна. Неизвестно лице е задигнало стоки от стелажите на магазина.

 

След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е 40-годишен мъж, местен жител, известен на МВР.

 

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Извършителят е задържан за срок до 24 часа, съобщават от полицията.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна