IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
14:26 | 14 юли 2020
Обновен: 02:54 | 14 април 2024

Наркодилър получи 6-месечна условна присъда

25-годишният мъж призна вината си

По материала работи: Ставри Таргов
Наркодилър получи 6-месечна условна присъда

Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато от държавното обвинение и 25-годишния Антонио Ангелов, с което той се признава за виновен, че без надлежно разрешително държал високорискови наркотични вещества с цел разпространение.

 

На 17.07.2019 г.  във Варна у подсъдимия са открити 8,05 грама марихуана и 0,88 грама метамфетамини на обща стойност 70,86 лева.

 

25-годишният призна вината си, като заяви пред съда, че се отказва от разглеждането на делото по общия ред и е удостоверил писмено, че  е съгласен с условията на споразумението.

 

Антонио Ангелов е роден в Силистра, със средно образование, неженен, работи, осъждан.

 

Варненският окръжен съд одобри споразумението след като прецени, че същото не противоречи на закона и морала.

 

За повдигнатото обвинение 25-годишният мъж прие да търпи 6 месеца „лишаване от свобода“ с 3 години изпитателен срок. Другото кумулативно предвидено наказание „глоба“ не беше наложено.

 

Подсъдимият следва да плати и направените по делото разноски в размер на 660,07 лева лева по сметка на ОД на МВР-Варна, в полза на държавния бюджет.

 

Одобреното от съда споразумение има последиците на влязла в сила присъда.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна