IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
15:52 | 14 юли 2020
Обновен: 22:54 | 10 април 2024

Възрастна жена се потроши в автобус на градския транспорт във Варна

Товарен автомобил се преобърна на АМ "Хемус" край Аксаково

По материала работи: Ставри Таргов
Възрастна жена се потроши в автобус на градския транспорт във Варна

На 13.07. т.г, около 12:40 часа на бул. «Осми Приморски полк» във Варна е възникнало ПТП. 44-годишният водач на автобус от масовия градски транспорт «Соларис» по време на движение става причина за падането на пътничка в салона на автобуса.

 

Вследствие на инцидента жената (83 г.) получава фрактура на таз, прегледана е и настанена за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 13.07. т.г.,около 18:00 часа на АМ «Хемус» в района на Аксаково 42-годишният водач на т.а. «Скания» по време на движение поради несъобразена скорос, губи контрол над МПС и се преобръща край пътя.

 

Вследствие на инцидента мъжът получава контузия на корем, настанен е за наблюдение в болнично заведение, без опасност за живота.

 

На 13.07. т.г. около 19:05 часа на кръстовище на пътя Варна - Девня е възникнало ПТП. 64-годишният водач на л.а. «Нисан» по време на движение не спазва разпоредбите на пътен знак «Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство», не пропуска и блъска мотоциклет «Хонда», който се движи по пътя с предимство.

 

Вследствие на инцидента водачът на второто МПС (26 г.) получава комоцио, прегледан е и за наблюдение в болнично заведение, без опасност за живота.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна