IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
14:29 | 3 август 2020
Обновен: 05:56 | 28 март 2024

Спипаха двама да крадат от супермаркети във Варна

Единият е млад мъж, вторият - пенсионер

По материала работи: Ставри Таргов
Снимката е илюстративна.

На 01.08. т.г. е получен сигнал за кражба от магазин за хранителни стоки, намиращ се в гр. Варна. Неизвестно лице е задигнало продукти от стелажите на магазина.

 

След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е 32-годишен мъж от Варна, известен на органите на реда.

 

По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.


На 30.07. т.г. е получен сигнал за кражба от магазин за хранителни стоки, намиращ се в гр. Варна. Неизвестно лице е присвоило продукти от стелажите на магазина.

 

След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършителка на деянието е 73-годишна жена от Варна, неизвестна на органите на реда.

 

По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителката е задържана за срок до 24 часа.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна