IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
16:05 | 10 август 2020
Обновен: 10:57 | 11 април 2024

Пиян с джип се натресе във фолксваген посред нощ

3 автомобила катастрофираха на пътя Варна-Бургас

По материала работи: Ставри Таргов
Снимката е илюстративна

На 10.08.2020 г. около 00:10 ч. по пътя гр. Дългопол – с. Аспарухово л.а. „Гранд Чероки“ с 42-годишен водач застига и блъска движещ се пред него л.а „Фолксваген Кади“, при което настъпва ПТП с материални щети.

 

Полицейските служители, обслужващи произшествието, са установили, че водачът на л.а. „Гранд Чероки“ управлява МПС след употреба на алкохол 2,51 промила в издишания въздух. Лицето е задържано за срок до 24 ч., образувано е бързо полицейско производство.

 

 

На 09.08.2020 г. по пътя Варна – Бургас, на разклона за с. Равна гора л.а. Сузуки Витара управлявано от 66-годишен водач, чужд гражданин продължително пребиваващ в Р България, при маневра ляв завой не пропуска насрещно движещ се по пътя с предимство л.а. Сеат Леон и настъпва ПТП, при което л.а. Сеат се отклонява в дясно и блъска л.а. Опел Корса, изчакващ на знак Б2 „Спри! Пропусни движещи се по пътя с предимство“ .

 

Вследствие на ПТП-то 40-годишния водач на л.а. Сеат е със съмнение за фрактура на 4 и 5 шиен прешлен , оказана му е медицинска помощ в болница, отказва настаняване, няма опасност за живота му; 62-годишна пътничка от л.а. Сеат е с фрактура на палец на дясна ръка, сътресение на мозъка и контузии на лице, оказана й е медицинска помощ, отказва настаняване в болница, няма опасност за живота й; 36-годишна пътничка в л.а. Сеат е с контузия на корем и луксация на палец на ръката, оказана ѝ е медицинска помощ и е насочена за домашно лечение.

 

15-годишна пътничка в л.а. Опел е с контузия на корем, оказана ѝ е медицинска помощ и е насочена за домашно лечение. По случая е започнато досъдебно производство.

 

На 09.08.2020 г, около 21:10 ч. по пътя с. Гроздьово гр. Д. Чифлик л.а. Тойота РАВ 4, управляван от 44-годишен водач, със странична дясна част на автомобила блъска внезапно излязъл на пътя кон, като вследствие на ПТП-то е пострадало 12-годишно момче, пътник в колата, което е получило контузия на глава.

 

Оказана му е медицинска помощ в болница и е насочен за домашно лечение, няма опасност за живота му.

 

 

На 08.08.2020 г. около 07:00 ч. в с. Ветрино л.а. „Рено“, управляван от 52-годишен водач, чужд гражданин, на кръстовище, регулирано с пътни знаци, не пропуска движещ се по пътя с предимство т.а. „Мерцедес“ и настъпва ПТП.

 

Вследствие на ПТП-то водачът на л.а. Рено е получил охлузване на корем, 52-годишна пътничка е с фрактура на лява раменна кост и китка, 45-годишна пътничка е с контузии на дясна ръка, таз и дясна подбедрица, 57-годишният водач на т.а. Мерцедес е с контузии по лицето и гръден кош.

 

На пострадалите е оказана медицинска помощ в болница във Варна и са насочени за домашно лечение, образувано е досъдебно производство.  

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна