IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
13:48 | 21 септември 2020
Обновен: 16:39 | 21 април 2024

Ситроен нацели стена на кръстовището на бул. "Христо Ботев" и ул. "Кракра"

Пак блъснаха и пешеходец във Варна

По материала работи: Ставри Таргов
Ситроен нацели стена на кръстовището на бул. "Христо Ботев" и ул. "Кракра"

На 18.09. т.г. около 10:50 часа на кръстовището на бул. «Христо Ботев» и ул. «Кракра» е възникнало ПТП. 60-годишният водач на «Ситроен» при завой наляво губи контрол над МПС и се блъска в стена.

 

Вследствие на инцидента мъжът е настанен за лечение в болнично заведение с контузия на глава и съмнение за фрактура на коляното. Няма опасност за живота му.

 

На 20.09. т.г. около 18:50 часа на кръстовището на ул. «Станислав Доспевски» и ул. «Антон Илиев» 53-годишният водач на  «Опел» при потегляне от място, блъска пешеходец, който се намира пред автомобила.

 

Вследствие на инцидента мъжът (20 г.) получава контузия, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

 

На 19.09. т.г. около 11:45 часа на пътя от с. Левски за гр. Суворово водачът на камион «Рено» на 29 г. от Разград по време на движение при завой надясно губи контрол над МПС навлиза в лентата за насрещно движение и блъска товарен автомобил «Пежо».

 

Вследствие на инцидента е пострадала 43-годишната водачка на второто МПС, която получава контузии, прегледана е и освободена за домашно лечение, няма опасност за живота й.

 

На 19.09. т.г. около 12:40 часа на АМ «Хемус» 68-годишният водач на «Хюндай» губи контрол над автомобила и се блъска в мантинела вляво, след което спира в аварийна лента.

 

Вследствие на инцидента мъж (63 г.), жена (43 г.) и дете са получили контузни наранявания, прегледани са и освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

 

Черно море
 

Коментари

Новини Варна